17 mai 2024

Încă o femeie din Dâmboviţa a căzut pradă vrăjitoarelor!

www.mariusbuga.ro_images_aurg1Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cetăţenilor:

Fiţi prudenţi ! Feriţi-vă de înşelăciunile prin metoda ghicitului !

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de o femeie din Gura Șuții că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleaşi zile, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Târgoviște, partea vătămată ar fi fost abordată de o persoană necunoscută care, sub pretextul că îi va ghici viitorul, i-ar fi solicitat să pună într-o batistă bijuteriile din aur pe care le deținea asupra ei.

Bănuita a sfătuit-o pe partea vătămată să deschidă batista după o perioadă de timp, lucru care s-a și întâmplat, aceasta constatând că a fost înșelată.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea bănuitei, tragerea ei la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului.

Polițiștii vă recomandă să nu intraţi în discuţii cu persoane necunoscute, indiferent de pretextul pentru care vă abordează şi să nu vă lăsaţi încântaţi de ideea ghicitului viitorului.

De asemenea, nu încredinţaţi sume de bani sau bijuterii persoanelor care pretind a vă „descânta” pentru a afla ce se va petrece în viitor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial