29 martie 2024
Importanța credinței în viața noastră cotidiană, ca semn al comuniunii binefăcătoare cu Dumnezeu

Importanța credinței în viața noastră cotidiană, ca semn al comuniunii binefăcătoare cu Dumnezeu

sluj  Duminică, 26 martie 2017, cea de a patra a Sfântului și Marelui Post al Învierii Domnului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala din Târgoviște, fiind însoțit de un sobor de preoți și diaconi, în prezența a numeroși credincioși târgovișteni.
   Cu acest prilej a a hirotonit întru diacon pe tânărul Alexandru Dinu, pe seama Parohiei Ludești, Protoieria Găești, și întru preot pe tânărul diacon Dumitru Chivulescu, pe seama Parohiei Viișoara, Protoieria Târgoviște Nord. Menționăm că ambii sunt licențiati și absolvenți ai cursurilor de master din cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște.
În cuvântul său, Înaltpreasfinția Sa a vorbit despre importanța credinței în viața noastră cotidiană, ca semn al comuniunii binefăcătoare cu Dumnezeu, care vindecă neputințele noastre sufletești și trupești, precum și toată îndoiala noastră. Urcușul duhovnicesc, ținta spirituală a oricărui credincios, este rodul, deopotrivă al credinței însuflețite de harul dumnezeiesc, ce se arată în faptele iubirii milostive față de semenii noștri.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial