mie. oct. 23rd, 2024

Impact violent pe Drumul Naţional 72, între Găeşti şi Târgovişte. O autoutilitară s-a făcut praf după ce a intrat în remorca unui tir.

Ca prin minune, deşi cabina autoutilitarei s-a deformat în totalitate, cel de la volan a scăpat miraculos cu viaţă. Şoferul povesteşte că tirul i-ar fi frânat în mers şi nu a mai avut cum să evite coliziunea, mai cu seamă că din sens opus veneau alte maşini.

Accidentul s-a produs într-o curbă, în pădurea din localitatea Dragodana. Autoutilitara era condusă de un tânăr, de 20 de ani, din Teleorman. Acesta transporta vopsea lavabilă şi urma să ducă marfa la mai multe magazine din Târgovişte. Marfa nu a mai ajuns însă la destinaţie.

Şoferul autoutilitarei: “Au oprit nişte persoane în faţă şi n-am mai putut să opresc, a dat avarii, am avut avarii, dar n-am mai putut să opresc, greutate

Şoferul tirului povesteşte că avea în faţa sa mai multe autoturisme, iar două dintre ele au semnalizat că urmează să tragă într-o parcare, aşa că a încetinit. În acel moment, autoutilitara s-a izbit puternic de remorcă.

Şoferul tirului: “Am redus că era o maşină în faţă, a vrut să oprească, e o parcare mai în faţă, unii au oprit aici şi unii urmau să oprească, am redus şi omul a venit direct în spatele meu. Eram aproape oprit

În urma coliziunii, vopseaua lavabilă din autoutilitară a început să se împrăştie pe asfalt. Pompierii au intervenit cu furtunul cu apă şi au curăţat asfaltul.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact în ce condiţii s-a produs accidentul.