19 aprilie 2024
IMAGINILE MORŢII! Detalii şi imagini CUTREMURĂTOARE din locul unde a murit înecată în hazna eleva din Viişoara! VIDEO!

IMAGINILE MORŢII! Detalii şi imagini CUTREMURĂTOARE din locul unde a murit înecată în hazna eleva din Viişoara! VIDEO!

Tragedie revoltatoare in scoala generala din Viisoara!

O eleva de opt ani a murit, inecata in haznaua scolii, iar alte doua fetite au fost salvate in ultimul moment. Cele trei copile au cazut in fosa septica, dupa ce placile de beton care o acopereau au cedat sub greutatea lor.

Mecanicul scolii le-a auzit strigatele de ajutor, dar a reusit sa scoata la suprafata doar doi dintre copii. Abia cand a facut prezenta, directoarea si-a dat seama ca lipsea o fetita. Pompierii i-au gasit apoi trupul fara viata in hazna. Anchetatorii ii cauta pe vinovati, pe care-i vor acuza de ucidere din culpa si neglijenta in serviciu.

Intr-o fractiune de secunda, cele trei copile s-au prabusit cu tot cu placile de beton in hazna. Tipetele lor de ajutor au fost auzite de mecanicul scolii, care se afla in preajma. Omul a sarit imediat sa le ajute.

Imediat ce le-a adus la suprafata pe doua dintre ele, omul le-a intrebat daca mai era cineva. Speriate si in stare de soc, copilele nu au spus nimic de Nicoleta, colega lor. Minute bune mai tarziu, mecanicul impreuna cu directoarea scolii isi dau seama ca lipseste fata de opt ani. Biata copila murise sufocata in fosa septica.

Aflate in recreatie, fetitele se jucau in curtea scolii. La un moment dat, au ajuns langa cladirea unde se afla toaleta. S-au urcat pe placile de beton care acoperau fosa septica si au inceput sa sara. Cum doua dintre placi nu aveau niciun punct de sustinere pe perete a fost de ajuns o miscare brusca si bucatile de ciment s-au rasturnat cu tot cu fete.

Directoarea scolii, care era si invatatoare Nicoletei, a lesinat cand a aflat ce s-a intamplat.

De ce nu a protejat nimeni zona aceea, se intreaba parintii disperati? Mai ales ca acum doua luni, tatal unui elev le-a spus celor de la primarie si din conducerea scolii cat de periculoasa este toaleta.

Cei care se ocupa acum de ancheta cauta vinovatii.

Toaleta scolii a fost renovata acum zece ani. De atunci, nu a mai verificat nimeni constructia. Primaria, care administreaza scoala si tot ce inseamna lucrari, da vina pe conducerea unitatii de invatamant si spune ca daca ar fi primit o sesizare, ar fi intervenit.

Anchetatorii spun ca iau in calcul varianta ca vinovatii sa fie trasi la raspundere pentru ucidere din culpa sau neglijenta, pedeapsa cu inchisoarea de pana la 5 ani. Ei vor verifica atent actele contructorului pentru a se vedea daca lucrarea a fost bine facuta, dar vor cerceta si de ce nimeni nu a imprejmuit zona pentru a se evita nenorocirea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial