1 mai 2024
Imagini superbe, în Vârf la In, în satul Brebu, comuna Runcu, la Răvășitul Oilor! Sărbătoarea care strânge, an de an, mii de vizitatori

Imagini superbe, în Vârf la In, în satul Brebu, comuna Runcu, la Răvășitul Oilor! Sărbătoarea care strânge, an de an, mii de vizitatori

Imagini superbe au fost surprinse, la finele săptămânii, în Vârf la În, în satul Brebu, comuna Runcu, la Răvășitul Oilor!

Sărbătoarea din Runcu strânge, an de an, mii de vizitatori din întreaga țară, dar și de peste hotare.

Oamenii se bucură de produsele tradiționale românești, de brânza de burduf, de pastramă, de bulz, de muzica autentică românească și de obiceiurile muntenești atât de dragi.

”A fost o reușită și ediția din acest an și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit! Vreau să le mulțumesc în primul rând oamenilor buni și harnici din comunitatea noastră.

Vreau să le mulțumesc celor care ne-au vizitat și care revin cu atâta drag de fiecare dată pe meleagurile noastre! Runcu a devenit deja o destinație turistică, avem pensiuni care oferă servicii excepționale de cazare și dintre cele mai gustoase preparate!

La mulți ani, Runcu! La mulți ani, oameni buni din Runcu!”, a declarat pentru targovistenews.ro primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

”Sărbătoarea “Răvășitul oilor” de la Runcu a depășit de mult granițele județului nostru! Mii de oameni, inclusiv din afara județului Dâmbovița, au participat la 31-a ediție a acestui eveniment desfășurat în frumoasa comună dâmbovițeană.

Locuitorii din Runcu au pus mare preț și în acest an pe oferirea celor mai autentice și proaspete produse tradiționale din zonă, la care s-au adăugat cele mai frumoase creații meșteșugărești realizate de artizani din întreaga țară.Alături de colegi și prieteni, am transmis felicitări organizatorilor acestui festival! Este deosebit de important atât pentru Dâmbovița, cât și pentru România, ca noi toți să promovăm tradițiile runcenilor!”, spune și Cornel Ștefan, președinte al CJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial