30 aprilie 2024
IMAGINI ŞI MĂRTURII EXCLUSIVE: Şi-a lăsat copiii fără mamă. O tânără din Găeşti s-a sinucis, după ce a fost parasită de iubit

IMAGINI ŞI MĂRTURII EXCLUSIVE: Şi-a lăsat copiii fără mamă. O tânără din Găeşti s-a sinucis, după ce a fost parasită de iubit

nikoletaDrama intr-o familie din Gaesti. O tanara de 34 de ani, mama a doi copii, si-a pus capat zilelor dupa ce iubitul, cu 10 ani mai tanar, a parasit-o.

Rudele sunt in stare de soc, iar cei doi frati ramasi orfani de mama vor fi crescuti mai departe de tatal lor.

Nicoleta avea 34 de ani si era indragostita nebuneste de iubitul ei mai tanar cu 10 ani. Cand a aflat ca barbatul vrea sa o paraseasca si nu mai merge cu ea la munca in Italia, femeia si-a pus capat zilelor.

iubitiN-am putut sa mai fac nimic. Era problema ca intrase ceva in ea, isi dorea treaba asta, nu pot sa-mi dau seama. Era in depresie? Ii spunea si fostului, dinaintea mea, ca se omoara daca il paraseste… “, a spus iubitul femeii.

Tanara lucra de mai multa vreme ca menajera in Italia. Chiar duminica ar fi trebuit sa plece intr-acolo, dar gandul ca va pleca fara iubitul ei a fost insuportabil. Tatal celor doi copii ii va prelua acum pe cei doi frati, sa le poarte de grija.
Doi copii, sa-i lasi singuri. E foarte greu de explicat. Eram despartiti, separati. Da, ea locuia cu iubitul in casa, cu copiii, eu locuiam in alt apartament. Eu nu i-am spus niciodata nimic, nu am judecat-o, a fost libera, ne-am despartit, nu era primul iubit“, a spus sotul victimei.

Cunoscutii povestesc ca au vazut-o pe femeie tot mai abatuta in ultimele zile.

 Chiar am vazut-o joi cand a intrat in apartament, singurica si mai abatuta. Era suparata…“, a spus o vecina.

Era o fata foarte frumoasa, o vedeam, avea un catel alb, era foarte cuminte. Pacat, 34 de ani. Acum urma sa plece, avea si copii, pacat…“, a spus altul.

Sotul femeii se va ocupa si de inmormantare.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial