24 aprilie 2024
Imagini din timpul operațiunii dramatice de pe DN 71. Din păcate, trei cetățeni turci au decedat, dar și șoferul camionetei

Imagini din timpul operațiunii dramatice de pe DN 71. Din păcate, trei cetățeni turci au decedat, dar și șoferul camionetei

Webp.net-resizeimage-53Grav accident rutier pe DN-71

Astăzi, în jurul orei 10:00, pompierii de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa au intervenit la un grav accident rutier produs pe DN-71, pe raza comunei Văcăreşti, în care au fost implicate două autoturisme şi un autocamion.

ÎWebp.net-resizeimage-55n urma accidentului au rezultat 5 victime, din care 4 au fost declarate decedate, iar o persoană a fost rănită. Pompierii de detaşamentele Târgovişte şi Titu au intervenit cu două echipaje de descarcerare, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi două echipaje de ambulanţă SMURD.

Webp.net-resizeimage-54Persoana rănită a avut nevoie de descarcerare, fiind salvată dintre fiarele contorsionate de pompieri. Aceasta a fost preluată şi transportată la spital de un echipaj de ambulanţă SAJ. Salvatorii au mai acţionat şi pentru descarcerarea a 3 victime decedate (două din autoturism şi una din camion).

sursa – ISU Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial