8 mai 2024

Iedera – Un sexagenar îşi va petrece Revelionul după gratii!

catuse1Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, depistat de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Iedera au depistat un bărbat de 60 de ani, din localitate, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedespse privative de libertate pentru o perioadă de un an, 7 luni şi 15 zile, pentru comiterea infracţiunilor de „înşelăciune”, „fals” şi „uz de fals”.

Cel în cauză a fost arestat şi depus în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni.

13.000 de obiecte pirotehnice, indisponibilizate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au efectuat două percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de efectuarea fără drept de operaţiuni cu materiale pirotehnice.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au indisponibilizat 3.552 de articole de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

Faţă de acestea, se continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

De asemenea, în cadrul acţiunilor organizate, poliţiştii din Dâmboviţa au indisponibilizat alte 9.450 de articole pirotehnice, deţinute sau oferite spre vânzare ilegal.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial