13 mai 2024
I.L. Caragiale – Beat şi fără permis, a intrat cu maşina în gardul unei gospodării

I.L. Caragiale – Beat şi fără permis, a intrat cu maşina în gardul unei gospodării

Webp.net-resizeimage (2)La data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității I.L. Caragiale s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că, pe DJ 710 A, pe raza localității I.L. Caragiale, un barbat de 29 de ani, care nu ar poseda permis de conducere, ar fi condus un autoturism si ar fi intrat cu acesta în porțile unui imobil.

Webp.net-resizeimage (1) (1)În urma producerii coliziuni, conducătorul auto și un pasager de 51 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal si efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de art. 196, art. 335 si art. 336 din Codul Penal.

IPJ Dâmboviţa

foto – ISU Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial