20 aprilie 2024
HULIGANISM! O femeie arbitru, bătută la meciurile din campionatul județean!

HULIGANISM! O femeie arbitru, bătută la meciurile din campionatul județean!

ioanaHuliganismul a întrecut orice limite în fotbalul păstorit de Tudor Emil, de vreme ce o femeie arbitru, Ioana Mihălăchioiu, a ajuns să fie bătută în mod repetat la meciurile din campionatul judeţean. Dacă în luna aprilie a fost lovită cu pumnul peste faţă de George Berbece, un jucător al echipei Viitorul Şelaru, weekend-ul trecut a avut probleme la Gheboaia, dar şi la Moroeni.

„Preşedintele Bradului, Sorin Moiceanu, a pătruns pe teren protestând şi a tras-o de mână pe Ioana”, a povestit un spectator prezent la meciul de Liga a IV-a, cu Recolta Gura Şuţii (1-0). „Mi-am ieşit puţin din fire, dar nu au fost probleme. Sper să mă las de fotbal, pentru că nu mai am de ce să merg mai departe. Aş vrea să renunţ, pentru că e foarte greu”, a comentat Moiceanu.

Asta nu a fost nimic, pe lângă ce avea să păţească Ioana Mihălăchioiu în ziua următoare, la o partidă de Liga a V-a.

Spînu, delegatul-agitat

„Era minutul 58 al meciului Gheboaia – Bolovani, când un fotbalist al echipei oaspete, Ionuţ Neguţ, a venit în alergare şi a început să o lovească pe doamna arbitru cu pumnii în zona pieptului, la nivelul sânilor. Acesta i-a reproşat că nu a semnalizat un ofsaid, însă pe partea unde s-a derulat faza nu exista un tuşier.

Un altul de la Bolovani a mers ameninţător către arbitru, cu reproşuri vehemente, eliminat la rându-i, pentru că acumulase două cartonaşe galbene. Cei de pe banca de rezerve i-au adresat Ioanei injurii şi ameninţări, inclusiv prin delegatul Florin Spînu. Un individ din acel grup a scuipat-o pe doamna arbitru şi a vrut să o lovească, moment în care aceasta a arătat trei minute, pentru calmarea spiritelor.

Jocul s-a reluat, însă numai pentru zece minute, până când delegatul de la Bolovani a revenit pe banca de rezerve, reluându-şi ameninţările, astfel că arbitra a fluierat finalul jocului, la scorul de 3-3. Un alt jucător de la Bolovani a venit spre Ioana, pe care a scuipat-o, înjurat-o şi ameninţat-o. Delegatul Spînu a intrat peste arbitri la cabine, a luat legitimaţiile jucătorilor, continuând să adreseze injurii”, ne-a relatat un martor al evenimentelor petrecute duminică la Gheboaia, în Onoare Sud.

Delegatul de la Bolovani are o altă versiune, recunoscând doar că Ioanei i-au fost aduse injurii, pentru că a mutat un fault în interiorul careului şi a validat un gol din ofsaid pentru adversari. „Nu a lovit-o nimeni pe arbitră. E adevărat că a fost înjurată, pentru că a arătat trei cartonaşe roşii, dar ne-a adus în situaţia de a riposta, prin maniera în care a arbitrat”.

COSTIN MIHAI

Jurnal de Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial