29 martie 2024
Hoţomanii din Văcăreşti! Atacă rapid când nici nu te gândeşti!

Hoţomanii din Văcăreşti! Atacă rapid când nici nu te gândeşti!

BULETIN INFORMATIV

Identificaţi imediat de poliţişti după ce au pătruns într-o locuinţă, încercând să sustragă bunuri

Lucrători din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au fost sesizaţi de I.C., din comuna Văcăreşti, că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa fratelui său, I.V., de unde au încercat să sustragă bunuri.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat unul dintre suspecţi în persoana numitului S.T., de 20 de ani, din localitate. Poliţiştii au stabilit că acesta, împreună cu L.G., de 18 ani şi E.C., de 23 de ani, ambii din comuna Văcăreşti, au pătruns în locuinţa numitului I.V., de unde au încercat să sustragă mai multe bunuri. În sarcina numiţilor L.G şi E.C s-a probat şi comiterea altor fapte, respectiv ameninţare, tentativă la infracţiunea de furt calificat şi ultraj contra bunelor moravuri, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Fiind prezentaţi instanţei de judecată, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de furt calificat, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial