3 mai 2024
Hoţii de fier vechi şi şoferii cu PROBLEME, aduşi la poliţie!

Hoţii de fier vechi şi şoferii cu PROBLEME, aduşi la poliţie!

Un bărbat a fost depistat de poliţişti, în flagrant, în timp ce sustrăgea deşeuri feroase din incinta unei societăţi comerciale

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte, împreună cu efective din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Dâmboviţa şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de natură judiciară pe raza mun. Târgovişte.

Cu această ocazie, a fost depistat în flagrant numitul E.A., de 36 de ani, din comuna Văcăreşti, în timp sustrăgea cantitatea de 50 kg. deşeuri feroase din mai multe vagoane ce se aflau în incinta unei societăţi comerciale.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 208-209 din Codul penal, întreaga cantitate de deşeuri feroase fiind recuperată şi predată părţii vătămate.

La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice!

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul D.O., de 67 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cernăuţi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat în trafic având permisul de conducere anulat

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari l-au depistat pe numitul A.C., de 45 ani, din comuna Slobozia-Moară, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, având permisul de conducere anulat.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 86 alin. 2 din OUG 195/2002, republicată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial