Dum. sept. 8th, 2024

A fost haos, astăzi, la examenul de Titularizare, la Târgovişte.

Mai mulţi profesori ne-au contactat pe adresa redacţiei de ştiri targovistenews.ro şi ne-au povestit că au fost umiliţi din cauza proastei organizări.

Dascălii spun că au ratat examenul din cauză că au aşteptat să intre în clădire la intrarea principală, în timp ce accesul se făcea pe o altă poartă, fără ca nimeni să îi anunţe sau să îi avertizeze la timp.

Oamenii spun că au venit de la distanţe mari, au stat nemâncaţi şi în căldură, ca într-un final să nu ajungă să dea exemenul pentru care s-au pregătit atât.

Cine răspunde pentru bătaia de joc la care au fost supuşi aceşti profesori?

“Sunt unul dintre candidaţii înscrişi la examenul pentru titularizare în învăţământ.

Pe site-ul Ministerului Educatiei (edu.ro) am aflat că am fost repartizată pe lista de la centrul de examinare situat la şcoala Coresi din Târgovişte. Adresa oficiala menţionată pe site este Aleea Trandafirilor nr. 2, unde am ajuns înainte de ora 8 (intrarea candidaţilor făcându-se între 7-8, iar examenul la ora 9).

Menţionez că nu locuiesc în Târgoviște, am ajuns la şcoală folosind waze. Spre stupoarea mea şi a altor candidaţi (care de asemenea nu erau din Târgovişte) am aflat că nu putem intra în şcoală deoarece am aşteptat în zona greşită (cea indicata de site-ul ministerului).edu.ro.

Am aflat de asemenea că această şcoală are de fapt 3 intrari, iar accesul candidaţilor nu s-a făcut la adresa menţionată pe site, ci printr-o intrare din spatele unor blocuri situate pe bdul. I.C. Brătianu.

Cineva a schimbat lucrurile din mers, dar nu s-au obosit să anunte corespunzător. A fost lăsată o foaie de hârtie la intrarea secundară în timp ce nici la intrarea principală, nici la intrarea din spatele blocurilor (pe Brătianu) pe unde s-a făcut accesul nu aparea absolut nimic semnalizat, nici un afiş, nici o săgeată”, a declarat pentru targovistenews.ro unul dintre profesorii umiliţi.

A venit si reacția organizatorilor:

“În legătură cu situația descrisa de o candidata la concursul de titularizare de la Școală Coresi, pe camerele de supraveghere din exterior la poarta de intrare ,se vede la ora 8,10.La ora 8 s-au închis toate porțile.La poarta unde a fost văzută era afișul cu indicație de intrare candidati.


Presedinte Comisie județeană
Inspector școlar, prof.Patruta Nicolae”