24 aprilie 2024
HAOS în această dimineaţă pe Autostrada Bucureşti – Piteşti! 20 de maşini s-au tamponat din cauza poleiului! Printre păgubiţi, mai mulţi dâmboviţeni!

HAOS în această dimineaţă pe Autostrada Bucureşti – Piteşti! 20 de maşini s-au tamponat din cauza poleiului! Printre păgubiţi, mai mulţi dâmboviţeni!

car3Mai multi dambovieni au dat de necaz, in aceasta dimineata, pe Autostrada Bucuresti – Pitesti! 20 de masini au fost implicate in 16 tamponari care au avut loc din cauza poleiului.

car8Din fericire nimeni nu a fost grav ranit si, desi au fost si 8 persoane accidentate, nimeni nu a fost transportat la spital.

car2Primele 6 masini s-au ciocnit in lant la km 106, aproape de intrarea in Pitesti. 5 turisme, dintre care unul la volanul caruia se afla un politist in uniforma si un TIR au fost implicate intr-un carambol cauzat de poleiul gros de pe sosea.

car108 persoane au suferit rani usoare si au refuzat transportul la spital. La nici o jumatate de ora de la acest carambol, altele au avut loc intre km 106 si 120. Una dintre tamponari a avut loc intre 7 masini, iar altele s-au ciocnit chiar sub ochii soferilor care se dadusera jos din maisnbi sa vada pagubele.

car7Un TIR a lovit parapetul cu atata forta incat a rupt asfaltul. Chiar daca unele dintre masini au fost distruse, in aceste ultima tamponare o singura persoana a fost ranita si transportata la spitalul judetean din Pitesti.

car4Politistii ii vor amenda pe administratorii drumului din cauza ca nu au dat cu material antiderapant.

car1Amenda pe care o va plati administratorul drumului poate ajunge la 14500 de lei, dar soferii ar putea da si ei in judecata CNAIR ca sa le repare masinile.

car car5 car6 car11 car9

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial