2 mai 2024
Gura Ocniţei – Atac la instalaţia de degazolinare

Gura Ocniţei – Atac la instalaţia de degazolinare

O patrulă din cadrul Jandarmeriei dâmboviţene, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Gura Ocniţei, a surprins în zona instalaţiei de degazolinare Gorgoteni o persoană în timp ce tăia conductă metalică dintr-un tronson aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit că Constantin I. în vârstă de 32 ani după a decopertat solul folosind unelete specifice (târnăcop, cazmale) şi a tăiat 2 bucăţi de conductă metalică, folosind un ferăstrău de tip bomfaier. Persoana intenţiona să transporte materialul feros sustras cu un atelaj hipo la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii i-au întocmit autorului actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial