29 martie 2024
Greu de oprit! Un șofer beat a fost prins de polițiști de două ori, în aceeași zi, în timp ce gonea pe asfalt. A doua oară era și mai beat…

Greu de oprit! Un șofer beat a fost prins de polițiști de două ori, în aceeași zi, în timp ce gonea pe asfalt. A doua oară era și mai beat…

Un bărbat, de 33 de ani, cercetat de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control,  în localitatea Valea Mare, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în jurul orei 19:30, același bărbat a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal 110 din Valea Mare, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial