20 aprilie 2024
Grav accident de circulație pe DN 71, la Doiceşti. Trei copii și trei adulți au fost răniți

Grav accident de circulație pe DN 71, la Doiceşti. Trei copii și trei adulți au fost răniți

acdoTrei copii și trei adulți au fost răniți într-un accident pe Drumul Național 71, între Sinaia și Târgoviște.

Într-o curbă, o șoferiță de 39 de ani a intrat pe celălalt sens de mers și a lovit puternic un alt autoturism, arată primele date.

În urma impactului, ambele mașini au fost grav avariate.

Accidentul a avut loc în comuna Doicești din Dâmbovița. După cum povestesc martorii, într-o curbă periculoasă, șoferița de 39 de ani a ajuns pe sensul opus, unde a lovit un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani.

acdo1Martor: „A intrat în depășire careva, ăla venea de colo, ăla din partea cealaltă. După cum arată accidentul, cred că asta e de vină, că era așa.”

Martor: „A intrat pe contrasens și a intrat în el.”

Reporter: „Avea și doi copii mici?”

acdo2Martor: „Da, copiii sunt colo.”

În mașina femeii se aflau trei copii cu vârste cuprinse între doi ani și jumătate și 13 ani și o altă pasageră. Toți cinci au suferit răni în urma impactului.

Și în vehiculul izbit erau doi minori, împreună cu părinții lor, însă doar tatăl, aflat la volan, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

acdo3Gheorghe Șerbănoiu, Detașamentul de Pompieri Pucioasa:„Accident rutier soldat cu șase victime, trei adulți și trei copii. Am asigurat și supravegheat zona, pentru producerea unei probabil situații de urgență.”

Victimele au fost transportate la spitalul din Târgoviște, dar sunt în afara oricărui pericol, spun doctorii.

Marius Buga, Pro TV:La fața locului au ajuns polițiștii. Aceștia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs acest accident.

sursa – Ştirile Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial