vin. sept. 20th, 2024

Gest de suflet făcut de Primăria Orașului Titu.

”Primăria Titu a oferit și în acest an ghiozdane și rechizite gratuite copiilor de la „Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc din Orașul Titu”. Cu ocazia începerii noului an școlar, 15 copii proveniți din familii defavorizate au beneficiat de acest sprijin. La eveniment au participat: Dna.viceprimar Chițu Gabriela, dna. director economic – Marieta Roșu, dna. șef serviciu Voicu Loredana Mihaela, împreună cu reprezentanții centrului: Muscaloiu Cristina și Gheorghe Aurelia

🔵Scopul serviciului social „Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc din Orașul Titu, județul Dâmbovița” este prevenirea excluziunii sociale și a abandonului școlar. Centrul oferă sprijin și supraveghere la efectuarea temelor, organizează activități de recreere și socializare adecvate vârstei copiilor, asigură consiliere socială și psihologică atât copiilor, cât și părinților sau reprezentanților legali pentru o dezvoltare armonioasă în familie și furnizează o masă zilnică adecvată nevoilor nutriționale ale copiilor.

🔵Serviciul social se adresează copiilor cu vârste între 6 și 15 ani, proveniți din familii cu domiciliul în orașul Titu, care se află în situații de risc. Centrul are o capacitate de 15 locuri”, spun oficialii Primăriei Titu.