2 mai 2024
GĂEŞTI – Primarul Toader, ameninţat şi înjurat în propriul birou?

GĂEŞTI – Primarul Toader, ameninţat şi înjurat în propriul birou?

Gurile rele ale Primăriei oraşului Găeşti spun că edilul Alexandru Toader era cât pe-aci să fie linşat astăzi, 8 decembrie a.c., de tatăl unui angajat, pe motiv că salariul fiului este foarte mic (niţel peste 500 de lei), în comparaţie cu cel al protejaţilor domniei sale. Cică omul l-ar fi aşteptat pe primar la uşă şi cum ar fi sosit… ţuşti, înăuntru! „Din mâna mea ţi se va trage!”, i-ar fi strigat I.D., reproşându-i că banii europeni de pe proiectele câştigate de primărie sunt împărţiţi frăţeşte între anumite persoane:

„Îl ţii pe fiu-meu care este pregătit, are facultate, pe 5 milioane şi munceşte şi în locul altora! Le dai banii la ăia de la Impozite şi Taxe, Resurse Umane, Achiziţii Publice, la Oficiul Juridic şi pe copilul meu îl ţii de prost? El, care face lucrările la toţi ăştia la care le dai tu salarii mari. De ce nu l-ai băgat şi pe el cu fondurile europene, că la toţi ai tăi le dai acum încă 15% la salariu? La alţii le dai stimulente. Ce este aici, primărie? Au 38 de milioane, 28 de milioane…Îţi baţi joc… Din mâna mea ţi se va trage!”

Conform cârcotaşilor, edilul nu ar fi chemat paza, ci pe fiul celui care răcnea şi împărţea „de dulce” în stânga şi în dreapta de s-a şocat primăria. „Mă întorc, nu vă las aşa!” Înjurăturile lui I.D. s-ar fi izbit de toţi pereţii de s-a cutremurat instituţia publică. Stăteau toţi salariaţii pitiţi după uşi şi după perdele cu urechile ciulite. Tânărul nu ar fi comentat. Şi-ar fi luat vestonul, şi-ar fi dat demisia şi ar fi plecat acasă. Acum nu ştim dacă sunt „bârfe şi şuşanele” sau gura păcătoşilor adevăr a grăit. Dar nu prea iese fum fără foc.

Sigur este faptul că primarul Toader nu a depus nicio plângere la Poliţia Găeşti împotriva celui care l-ar fi ameninţat la scenă deschisă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial