3 mai 2024
Găeşti şi Moreni – Urgenţe la 112!

Găeşti şi Moreni – Urgenţe la 112!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• La ora 11:08, pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe din comuna Valea Mare. Un fier de călcat lăsat sub tensiune nesupravegheat, se pare că a condus la producerea incendiului, în care au ars piese de mobilier, articole textile şi un televizor;

• La ora 20:14, pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitaţi în mun.Moreni pentru scoaterea unei bovine căzută într-un batal de petrol dezafectat;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 16 solicitări.

Echipajele SMURD au intervenit astfel: SMURD Târgoviște la 10 solicitări, SMURD Titu la 2(două) solicitări, SMURD Moreni la 3(trei) solicitări şi SMURD Găeşti la o solicitare. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, halenă alcoolică, dureri lombare şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial