mie. oct. 23rd, 2024

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti au depistat un tânăr care oferea spre comercializare un pistol cu aer comprimat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti- Formaţiunea de Investigaţii Criminale l-au depistat pe numitul I.P., de 26 de ani, din oraşul Găeşti, în timp ce oferea spre comercializare un pistol cu aer comprimat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu este deţinător legal de armă neletală.

Totodată, politiştii au stabilit că acesta nu deţine documente legale de provenienţă pentru pistolul cu aer comprimat.

Pe numele tânărului poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

În urma unor acţiuni pe linia respectării legislaţiei privind comercializarea de legume-fructe, ţigarete şi produse de panificaţie, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 4000 de lei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa-Formaţiunea de Investigarea Fraudelor au organizat şi executat o acţiune pe raza de competenţă, pe linia verificării legalităţii comercializării de legume-fructe, ţigarete şi produse de panificaţie.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 8 agenţi economici, aplicând sancţiuni contravenţionale în valoare de 4000 de lei conform Legii 12/1990 .

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 1.065 de lei.

Conducătorii de mopede, în atenţia poliţiştilor rutieri !

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, în timp ce conduceau mopede fără a deţine permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.