2 mai 2024
“Gest de TIP MAFIOT!” Ce s-a întâmplat cu maşina Primăriei Târgovişte!

“Gest de TIP MAFIOT!” Ce s-a întâmplat cu maşina Primăriei Târgovişte!

masinapmtgv„Asistăm la un gest de tip mafiot, nici nu am cuvinte să-l descriu… Maşina, un bun public, a fost incendiată duminică dimineaţă de autori necunoscuţi care au pătruns în curtea Direcţiei de Salubritate.

Probabil au stropit cu benzină maşina şi i-au dat pur şi simplu foc. Este un gest de o gravitate extremă, un gest care reclamă măsuri drastice şi noi aşteptăm din partea autorităţilor cu atribuţiuni în domeniu să ia măsuri.

Acest incident nu este primul, ci vine în urma unui alt incident petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni, când reprezentanţii Direcţiei de Salubritate au fost bătuţi pe stradă, pentru că îşi făceau treaba, pentru că adunau câinii.

Ceea ce s-a întâmplat însă duminică dimineaţa depăşeşte orice imaginaţie. Repet, este un gest de tip mafiot… În afara faptului că s-a incendiat un bun în valoare de 1,3 miliarde lei vechi, este clar că gestul a avut ca substrat şi o intimidare.

Mie nu mi-a venit să cred în momentul în care mi s-a adus la cunoştinţă ceea ce s-a întâmplat. Nu mi-a venit să cred că în Târgovişte se poate întâmpla aşa ceva… Este un gest fără precedent.

Eu nu îmi amintesc să se fi produs un gest de o asemenea gravitate în legătură cu prestarea unui serviciu public. Aştept din partea autorităţilor competente măsuri.

Noi o să punem la dispoziţie toate informaţiile pe care le avem, înţeleg că este şi o filmare şi sperăm ca în perioada imediat următoare autorii să fie identificaţi şi traşi la răspundere.

Avem o filmare de la Municipal Construct, ei au camere de supraveghere, accesul s-a făcut pe acolo. Acum filmul trebuie să fie analizat, filmarea va fi predată ca probă către Poliţie.

Nu vreau să lansez niciun fel de speculaţie, vreau numai ca cei care se fac vinovaţi să fie traşi la răspundere. Gestul este incalificabil… Este o vendetă mafiotă. T

rebuie să fie prinşi atât autorii, cât şi instigatorii. Trebuie să se ia măsuri drastice pentru că altfel acest fenomen se va dezvolta”, spune Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial