23 aprilie 2024
Găeștiul se pregătește de sărbătoare!

Găeștiul se pregătește de sărbătoare!

După doi ani fără evenimente, Găeștiul se pregătește de sărbătoare. Pe 16 și 17 iulie, localnicii sunt așteptați să petreacă momente unice în centrul orașului.
Manifestările vor debuta pe 16 iulie, la ora 10.00 dimineața, în Parcul Central. Va fi o zi autentică de vacanță pentru copii, părinți și bunici, realizată de artiștii de la Ceata lui Zâmbilici. Maestru de ceremonii va fi Victor Mihalache, care îi va antrena pe cei mici în jocuri și concursuri interactive și le va oferi o superbă petrecere în aer liber. De la ora 17.00, tot copiii se vor bucura de teatru, dar și de momente super-amuzante, create special pentru ei tot de Ceata lui Zâmbilici.

La ora 19.00, găeștenii de toate vârstele sunt invitați la o nouă petrecere în aer liber, oferită de artiștii locali. Grupul vocal Joc, soliștii New Generation, Ansamblul „Braulețul” ai Casei de Cultură „Dumitru Stanciu”, dar și Ansamblul „Codrulețul” al Clubului Copiilor din Găești au pregătit un show special, din care nu vor lipsi surprize și momente spectaculoase. Tot acum, un invitat cu totul special, a cărui identitate nu o vom dezvălui încă, va urca pe scenă, pentru a întreține atmosfera.

Duminică, pe 17 iulie, show-ul va începe la ora 19.00. Circulația va fi oprită pe centrul orașului, iar scena va fi amenajată în fața Parcului Central.
Artiști de top vor susține concerte la cel mai mare eveniment al anului. Steliana Sima, Ralflo, Oana Radu, Johnny Romano, Connect-R și Loredana Groza vor cânta, în acest an, pentru găeșteni. Noaptea se va încheia cu foc de artificii.
Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, primarul Grigore Gheorghe îi va premia pe seniorii care împlinesc 50 și 60 de ani de căsnicie. Sărbătoarea va avea loc in Parcul Central și va fi, ca în fiecare an, emoționantă.
Evenimentele din aceste zile sunt susținute consistent de sponsorii locali, care au oferit 175.000 de lei, reducând astfel substanțial presiunea asupra bugetului local.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial