6 mai 2024

Găeşti – Zece dosare penale pentru furt de electricitate!

www.mariusbuga.ro_images_electrica10 infracțiuni de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, au fost constatate de polițiștii din Găești, în urma unei acțiuni efectuate ieri

La data de 01 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești, însoțiți de specialiști ai SDEE Electrica Distribuție Muntenia Nord au acționat pe raza localității pentru prevenirea și combaterea sustragerii de energie electrică.

În urma verificărilor efectuate la locuințele unor persoane bănuite că sustrag energie electrică folosind diferite instalații clandestine, au fost constatate 10 infracțiuni.

5 persoane sunt cercetate pentru furt de energie electrică și 5 pentru executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

De asemenea, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.485 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 13 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial