26 aprilie 2024
Găeşti – Un copil de 6 ani şi-a salvat tatăl de la moarte, după ce locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări!

Găeşti – Un copil de 6 ani şi-a salvat tatăl de la moarte, după ce locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări!

copgCaz impresionant, în Găeşti. Un copil de 6 ani şi-a salvat tatăl de la moarte, după ce locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări.

copg2Omul, sudor de meserie, venise din schimbul trei şi dormea adânc. Băiatul se uita liniştit la televizor şi când a simţit miros de fum şi a vazut flăcările nu a fugit din casă, ci şi-a strigat tatăl până l-a trezit.

copg5Vecinii au auzit şi ei ţipetele băiatului, şi-au dat seama de pericol şi au chemat imediat pompierii.

copg3Bărbatul, de 36 de ani, povesteşte că muncise toată noaptea şi era foarte obosit. Copilul se uita la televizor, iar la un moment dat a văzut cum iese un fum gros din camera alăturată. În scurt timp vâlvătaia a cuprins întreaga casă.

copg4Abia trezit din somn, omul a scos copilul din casă şi a încercat să stingă flăcările cu zăpadă.

copg1Bărbatul a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini şi a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Găeşti, unde medicii i-au acordat îngrijiri. A refuzat însă să rămână internat şi s-a întors acasă pentru a-şi mai recupera câte ceva din bunuri.

Pompierii au reuşit să înlăture la timp pericolul şi au stins focul. Oamenii nu mai au însă nimic. Locuiau cu chirie, iar acum au rămas şi fără haine, aparatură şi alte bunuri, care au ars în incendiu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial