19 aprilie 2024
Găeşti – O elevă a fost bătută crunt de două colege

Găeşti – O elevă a fost bătută crunt de două colege

Două eleve de la Liceul ”Dr.C. Angelescu” au jucat în picioare o colegă în vârstă de 17 ani, chiar în mijlocul străzii. În urma loviturilor violente, fata a leșinat. S-a întâmplat pe strada Nicolae Bălcescu din Găești, după ce elevii ieșiseră de la ore.

Potrivit martorilor, conflictul ar fi pornit de la un bulgăre de zăpadă, pe care victima l-ar fi aruncat în direcția agresoarelor. Imediat, cele două au sărit la bătaie și au lovit-o pe colega lor cu pumnii și picioarele. În loc să intervină și să oprească  violența de nedescris, ceilalți elevi au pus mâna pe telefoane și au filmat întreaga scenă șocantă, amuzându-se. Atât îi duce mintea și cam asta le este educația.

Până la urmă, au intervenit mai mulți salariați ai Primăriei Găești de la Sectorul Străzi, care s-a nimerit să treacă atunci prin zonă, cu tractorul. Aceștia au despărțit bătăușele de victima lor și au sunat la 112. Plângând, fata de 17 ani ne-a spus că nu știe de ce a fost bătută și că nu le cunoaște pe cele două colege care au lovit-o până la leșin. Era foarte confuză și șocată, iar pe trupul ei erau vizibile urmele loviturilor. În această stare a fost preluată de Ambulanță și dusă la Spitalul din Găești, unde a primit îngrijiri medicale.

Se pare că polițiștii le-au identificat deja pe cele două individe bătăușe și care mai și înjurau în ultimul hal pe stradă, chiar în prezența celor care au sărit în ajutor. Ar fi fost contactați părinții lor, însă cu siguranță este necesar să răspundă și din punct de vedere penal, dacă sunt întrunite condițiile prevăzute de lege.

Marius Guță, directorul Liceului ”Dr.C. Angelescu” a ajuns la fața locului, deși conflictul a avut loc în afara instituției de învățământ. El a declarat, pentru Cronica de Găești, că faptele sunt intolerabile și că va lua măsuri disciplinare.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial