19 aprilie 2024

Găești – Fugea de închisoare, dar tot acolo a ajuns…

www.mariusbuga.ro_images_gratiiMandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de poliţiştii găeşteni

 

Poliţiştii din Găeşti au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Bucureşti, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de trei ani.

Acesta a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

 

spodCercetaţi pentru infracţiuni din domeniul rutier

 

Un conducător auto a fost depistat de poliţiştii de la Biroul Rutier în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu, din Târgovişte, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

 

Totodată, un tânăr, de 22 de ani, din Finta, este cercetat pentru „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, după ce a fost depistat în timp ce rula pe DJ 720 A cu un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial