18 aprilie 2024
Găeşti – Campania “Dăruieşte un zâmbet” a adus bucurie pentru 141 de copii

Găeşti – Campania “Dăruieşte un zâmbet” a adus bucurie pentru 141 de copii

gae Vineri, 22 decembrie 2017, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, au fost oferite Asociației Naționale a Surzilor din România, filiala Dâmbovița, daruri pentru 26 de copii ai membrilor asociației.
   La inițiativa Asociației de Părinți Vladimir Streinu 13, Protoieria Găești, alături de Primăria Găești, voluntari și oameni de bine, a participat la a doua ediție a evenimentului caritabil, intitulat Dăruiește un zâmbet, desfășurat la Casa de Cultură Găești, în cadrul căruia 141 de copii au primit daruri, dulciuri și fructe.
Parohia Ionești, în colaborare cu Asociația studenților de la Facultatea de Medicină Militară din București și Fundația Carabella International din Găești au oferit Complexului de Servicii Sociale din Găești:1 boiler, 2 scaune cu rotile, dulciuri, fructe, produse de igiena personală, detergent, 1 trusa medicală, jocuri pentru copii, îmbrăcăminte, încălțăminte.
La Parohia Tomșani, Pc. Pr. Protopop Larian Vlădulescu, împreună cu copii din parohie au colindat enoriași și pe ostenitorii Primăriei Costeștii din Vale, în scop caritabil. Suma colectată va fi oferită, pentru tratament medical, unei fetițe din localitate ce suferă de o boală gravă.
Corul de copii Anastasis al Parohiei Eroilor din Târgoviște, dirijat de Pr. Lucian Mileșan, a organizat, în parteneriat cu împreună cu Școala I. Al. Brătescu-Voinești, Liceul de Muzică și Arte Bălașa Doamna, Colegiul Național Constantin Cantacuzino din Târgoviște și Organizația Națională Salvați Copii, filiala Dâmbovița, un concert caritabil, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, în urma căruia a fost strânsă o sumă de bani ce va fi folosită pentru ajutorarea a două familii nevoiașe, din Târgoviște și din Comuna Aninoasa.
Aceste acțiuni social-filantropice au însemnat aproape 20.000 lei, ele se constituie într-un ajutor semenilor noștri aflați în necaz și suferință și manifestă lumina solidarității creștine în aceste momente de sărbătoare.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial