vin. oct. 18th, 2024

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu și-a ținut promisiunea! ”Absolut toate străzile vor fi asfaltate!”, spune edilul după ce, astăzi, a semnat un contract important, prin PJDL, cu reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița.

”Continuăm proiectele pentru dezvoltarea comunei Butimanu!

Absolut toate străzile din comuna Butimanu vor fi asfaltate!

Astăzi, la Târgoviște, am semnat un important contract de asociere între Primăria Butimanu și Consiliul Județean Dâmbovița, care vizează modernizarea drumurilor de interes local din comunitatea noastră.

Vorbim despre o investiție de 1,17 milioane de lei, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală, programul care susține considerabil investițiile la nivelul județului.

Este unul dintre principalele obiective pe care mi le-am asumat încă de când am preluat mandatul de primar al comunei Butimanu, iar astăzi avem certitudinea că asfaltarea tuturor străzilor, din toate satele noastre, devine realitate.

Se va lucra în forță, iar până în toamnă avem garanția că ne vom bucura de drumuri bune, asfaltate și modernizate.

Este doar unul dintre motivele pentru care țin să îi mulțumesc domnului Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, care ne-a sprijinit constant și ne este alături în continuare pentru binele comunei noastre.

Drumuri bune înseamnă civilizație, normalitate, dezvoltare economică, siguranță.

Împreună suntem pe drumul cel bun!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, Doamne ajută la cât mai multe proiecte realizate!

P.S.: Surprizele plăcute vor continua”, a precizat primarul Gabriel Dragnea.