6 mai 2024
Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu: “Cu bună-credinţă, recunoştinţă şi încredere, continuăm pentru Butimanu!”

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu: “Cu bună-credinţă, recunoştinţă şi încredere, continuăm pentru Butimanu!”

Gabriel Dragnea şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Butimanu, din partea PSD.

Edilul a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Nu promite marea cu sarea, nu vine cu idei ce nu pot fi realizate, le vorbeşte oamenilor cu sinceritate, iar asta face mai mult ca toate.

Comuna Butimanu s-a dezvoltat continuu în ultimii ani, iar investiţiile vor continua.

Se investeşte în şcoli şi grădiniţe, în reţeaua de drumuri, canalizare, în utilităţi şi în tot ceea ce înseamnă dezvoltare durabilă.

“Cu bună-credinţă, recunoştinţă şi încredere, continuăm pentru Butimanu!

Mă înclin în faţa fiecăruia dintre dumneavoastră pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o de atâţia ani. Încerc în fiecare zi să nu vă dezamăgesc şi să lucrez alături de echipa mea pentru binele tuturor oamenilor din comuna Butimanu.

Mulţumesc fiecărui cetăţean în parte pentru gândurile bune pe care mi le-a transmis, pentru încurajări şi pentru speranţa în bine. Întodeauna am considerat că suntem o mare familie. Suntem alături şi la bine, dar şi la greu, atât în momentele fericite, dar mai ales când trecem prin necaz.

Ne bazăm unii pe ceilalţi şi asta nu doar în campanie. Mă ştiţi în viaţa de zi cu zi. Mereu am uşa deschisă oamenilor, nu există ideea de programare sau de stat pe la uşi. Dacă pot să ajut, o fac cu bună-credinţă. Cu vorbă bună, dar mai ales cu fapte.

Trebuie să ne fie tuturor bine, să ne respectăm, să ne pese unul de celălalt, să îi ajutăm pe cei aflaţi în nevoie, să iertăm şi să ţinem la aproapele nostru.

Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la funcţia de primar al comunei Butimanu. Am făcut-o cu credinţă în Bunul Dumnezeu, cu gânduri bune pentru comunitatea noastră, pentru dezvoltarea în continuare a tuturor satelor din Butimanu.

Vă strâng mâna cu respect fiecăruia dintre dumneavoastră, vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-o acordaţi. Înseamnă mult pentru mine, mă responsabilizează şi mă motivează să facem şi mai mult, şi mai bine.

Doamne ajută tuturor, să ne vedem cu bine!”, a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial