19 martie 2024
FOTO/VIDEO – Percheziții la un producător de vopsea

FOTO/VIDEO – Percheziții la un producător de vopsea

Cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată

În această dimineață, 31 mai, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, unul în județul Ilfov, două în județul Sibiu și două în județul Dâmbovița.

Activitățile de urmărire penală sunt efectuate într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada decembrie 2022 – mai 2023, un bărbat de 38 de ani, din municipiul București, în urma unor anunțuri publicate în mediul online, ar fi comercializat alte tipuri de vopsea sub brandul unui producător din municipiul Târgoviște.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul de nevinovăție.

sursa – Ipj Dambovita

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial