25 aprilie 2024
FOTO/VIDEO: Intervenţie de urgenţă pe Valea Dâmboviţei după un impact violent între două maşini. Un şofer de 78 de ani a fost rănit

FOTO/VIDEO: Intervenţie de urgenţă pe Valea Dâmboviţei după un impact violent între două maşini. Un şofer de 78 de ani a fost rănit

Impact violent, pe un drum judeţean din Dâmboviţa. Două maşini, una condusă de un tânăr de 22 de ani, cealaltă de un bărbat de 78 de ani, s-au ciocnit frontal şi bătrânul a fost rănit.

Se pare că şoferul în vârstă a pierdut controlul volanului într-o curbă şi aşa a ajuns pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Căprioru. Şoferul de 22 de ani povesteşte că mașina condusă de bătrân i-a apărut brusc în faţă şi nu a mai putut evita impactul.

Alexandru Ene, şofer: „Am intrat cu maxim 60 la oră, cu mai mult nu se poate intra, 50, 60 şi m-am trezit cu el în mine. A fost fracţiune de secundă. Pe sensul meu. A zis că a avut puţin ameţeli”.

Când a aflat ce s-a întâmplat, soţia bărbatului de 78 de ani a venit repede la faţa locului.

Soţia şoferului: „Venea acasă, e aproape de casă”.

Martorii au sărit în ajutorul bătrânului şi i-au acordat ajutor până la sosirea echipajelor de salvare.

Martor: „Am venit și l-am scos pe dânsul cu Loganul, am rupt uşa, cu un băiat. Îl dureau oasele, nu mai putea să se ridice”.

Constantin Ene, tatăl şoferului de 22 de ani: „Cred că neatenţia bătrânului, cu bătrânul sunt prieten, când l-am văzut am zis, fir-ar”.

Localnic: „Neatenţie, vă daţi seama, neatenţie, nu poţi să îţi explici. Urme de frânare nu sunt”.

Șoferul de 78 de ani a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi transportat la spitalul judeţean, pentru îngrijri şi investigaţii. Poliţiştii au sosit la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial