29 martie 2024
FOTO/VIDEO – 35 de vitezomani au fost amendați, seara trecută, la Târgoviște. 10 dintre șoferi au rămas fără permisul de conducere

FOTO/VIDEO – 35 de vitezomani au fost amendați, seara trecută, la Târgoviște. 10 dintre șoferi au rămas fără permisul de conducere

ACȚIUNE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA CONSUMUI DE ALCOOL SAU A ALTOR SUBSTANȚE LA VOLAN

În cursul serii trecute, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, alături de polițiștii de la Seviciul Rutier, au organizat o acțiune, în intervalul orar 22:00-04:00, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea producerii unor accidente de circulație și combaterea consumului de alcool sau alte substanțe interzise.

Pe raza municipiului Târgoviște, au fost organizate mai multe filtre formate din polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Pentru neregulile descoperite, poliţiştii de la rutieră au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 35 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reținut 10 permise de conducere, dintre care 2 au fost pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Astfel de acțiuni vor fi organizate în continuare, siguranța cetățenilor fiind prioritatea polițiștilor dâmbovițeni.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial