26 aprilie 2024
Foc în judeţ!

Foc în judeţ!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Ieri – 12 iunie, la ora 02:20, pompierii de la Garda Corneşti au intervenit în comuna Corneşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie). Foslosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiu, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au ars: magazia din lemn pe o suprafaţă de cca.18mp şi 3mc lemn de foc;

• În această dimineaţă, la ora 07:39, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui local de alimentaţie publică din mun.Târgovişte. Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a pornit de la un burlan (metalic) pentru evacuarea fumului neprotejat termic faţă de elemente combustibile. Au ars cca.2mp de acoperiş în jurul burlanului de fum. Intervenţia promptă a pompierilor, care au lichidat rapid incendiul (cca.10 minute), a salvat din calea flăcărilor localul;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 17 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, dureri lombare şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial