19 aprilie 2024
”Flautul Fermecat” poposește joi, 03 noiembrie, ora 18.00, la Centrul Cultural din Pucioasa

”Flautul Fermecat” poposește joi, 03 noiembrie, ora 18.00, la Centrul Cultural din Pucioasa

centrul-cultural-pucioasaCOMUNICAT DE PRESĂ

 Orașul Pucioasa reia tradiția concertelor simfonice! Turneul ”Flautul Fermecat” poposește joi, 03.11.2016, ora 18.00, la Centrul Cultural din Pucioasa.

Dacă Beethoven, Carl Philipp Emanuel Bach, Haydn, François Devienne sau Mozart ar fi trăit în zilele noastre, ar fi fost primiți oare pe covorul roșu? Mulțimile de fani i-ar fi aclamat? Nu putem ști, dar ceea ce este sigur acum, este faptul că posteritatea le-a asigurat un binemeritat renume și că muzica lor va fi întotdeauna în top-ul preferințelor melomanilor. De aceea Clasic V.I.P este titlul recitalurilor ce vor avea loc anul acesta în cadrul Turneului „Flautul Fermecat“, un proiect Radio România, cu flautistul Ion Bogdan Ştefănescu şi pianistul Horia Mihail.

Evenimentul va fi unul special și emoționant, căci Radio România și Editura Casa Radio organizează și lansarea audiobook-ului ”Visători la steaua singurătății” – un eseu poetic realizat de regretatul actor Eusebiu Ștefănescu, după versurile lui Mihai Eminescu și Nichita Stănescu, alături de fiul său, Ion Bogdan Ștefănescu, care a compus și a interpretat muzica originală. Este singura înregistrare realizată de cei doi la Radio România, apărută în colecția Fonoteca de Aur, în Seria ”Spectacolul poeziei”.

 

 

 

 

 

Primarul Orașului Pucioasa,

ing. Constantin Emilian ANA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial