19 aprilie 2024

Femeie surdo-mută, lovită de un şofer care apoi a fugit. “A lăsat-o acolo ca pe un câine”

ghergPolițiștii din Dâmbovița sunt în alertă, după ce un individ a lovit cu o dubă o femeie, după care s-a făcut nevăzut.

Din nefericire, la scurt timp după accident, victima s-a stins la spital.

Webp.net-resizeimageAnchetatorii au reușit să îl identifice pe individ și au aflat că avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au dat publicității fotografia lui și îi roagă pe toți cei care îl văd să anunțe cea mai apropiată unitate sau să sune la 112.

caut2Accidentul a avut loc în seara de 11 octombrie, pe un drum din satul Gherghiţeşti. Victima, o femeie surdo-mută în vârstă de 71 de ani, mergea pe marginea drumului și se îndrepta către casă, când a fost izbită în plin de o dubă.

cautCristina Stanciu, nepoata victimei: „Venea acasă, pur și simplu a dat peste ea, efectiv nu a oprit mașina să vadă ce s-a întâmplat cu ea. Poate mai avea șansă să mai trăiască. Am stat lângă ea până și-a dat ultima suflare.”

La scurt timp, polițiștii au reușit să îl identifice pe șofer – este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din Voluntari. Imediat după accident, însă, individul și-a pierdut urma. Între timp, rudele femeii sunt revoltate și cer să li se facă dreptate.

caut4Liliana Stanciu, ruda victimei: „A fugit și a lăsat-o ca pe un câine acolo, fără să ne anunțe.”

caut3Mădălina Matei, ruda victimei: „A lăsat o persoană lată în mijlocul asfaltului, fără să îi acorde primul ajutor. Chiar dacă poate nu se mai putea face nimic, era normal să oprească. Și peste un animal dacă dăm, oprim să vedem – l-am omorât sau nu l-am omorât.”

Polițiștii au dat publicității fotografia șoferului căutat. Cine îl recunoaște și poate da detalii despre el este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

caut1Marius Buga, Pro TV: Polițiștii au deschis pe numele șoferului un dosar penal pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere fără permis. Dacă va fi găsit vinovat riscă să își petreacă următorii ani în spatele gratiilor.”

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial