4 mai 2024
Femeia de 33 de ani zdrobită de schela metalică la concertul Linkin Park era din Târgovişte!

Femeia de 33 de ani zdrobită de schela metalică la concertul Linkin Park era din Târgovişte!

O targovisteanca de 33 de ani, pe care viata a purtat-o tocmai in Africa de Sud, unde era managerul unui hotel important, a murit in imprejurari dramatice.

Femeia a fost zdrobita de o schela instalata la intrarea pe stadionul unde venise sa vada un concert al formatiei Linkin Park.

Alte 19 persoane au fost ranite in tragedie. Sotul romancei a anuntat ca ii va da in judecata pe cei care s-au ocupat de siguranta structurii.

Acasa, la Targoviste, familia si cei care au cunoscut-o pe Florentina Popa plang fara incetare.

Florentina Heaven-Popa s-a stabilit in urma cu sase ani in Cape Town, oras de care s-a indragostit la prima vedere, dupa cum obisnuia sa spuna.

Avea o bogata experienta in turism, iar cu cateva luni in urma obtinuse postul de manager la un cunoscut hotel din oras.

Miercuri seara a fost unul dintre cei zece mii de fani veniti sa ii vada pe rockerii de la Linkin Park la show-ul din Cape Town.

Astepta sa intre pe stadion, dar a avut ghinionul sa se aseze in apropierea unei schele pe care se afla un banner publicitar.

Structura din metal, inalta de cativa metri, a fost doborata de vantul foarte puternic. Florentina a fost grav lovita in zona capului si a murit in scurt timp, la spital.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial