2 mai 2024
FCM aşteaptă 8 miliarde de la Primăria Târgovişte! Zotic a câştigat procesul!

FCM aşteaptă 8 miliarde de la Primăria Târgovişte! Zotic a câştigat procesul!

Fotbal Club Municipal și Primăria Târgoviște continuă să se bată în procese, unul dintre ele fiind legat de recunoașterea lucrărilor de reparații și investiții efectuate la Stadionul “Eugen Popescu” de FCM. Înregistrat pe 24 aprilie 2009 la Tribunalul Dâmbovița, dosarul a primit o soluționare pe 17 decembrie 2010, favorabilă reclamantului, adică clubului patronat de Ghiorghi Zotic.

“Se constată efectuarea de către reclamantă, în calitate de locatar, a lucrărilor de reparații și investiții în valoare de 770.072 lei, la activul proprietății pârâtului. Obligă pârâții să plătească reclamantei suma de 770.072 de lei cu titlul de contravaloare lucrări și 19.911 lei cheltuieli de judecată”.

“Vom depune recurs, nu putem lăsa lucrurile așa”

Vestea că, în mod normal, va primi aproape 8 miliarde de lei vechi pentru investițiile efectuate la stadionul din Târgoviște pe vremea când era chiriaș, nu a fost primită cu foarte mult entuziasm de Zotic. “Vă spun sincer că nu mă pasionează subiectul, pentru că mulți din banii aceștia îi voi restitui Primăriei sub alte forme, de impozit pe clădiri sau alte minunății”.

Să nu credeți, însă, că Primăria va renunța ușor, așa că va depune recurs, după cum ne-a declarat chiar primarul Gabriel Boriga. “Următorul termen de judecată este programat pentru 14 martie. Vă dați seama că nu vom lăsa lucrurile așa”.

Surse bine informate ne-au dezvăluit că FCM solicitase inițial în jur de 11 miliarde, sumă considerată exagerată de Primărie, care a numit o comisie de expertiză care să ofere o valoare corectă investițiilor făcute de Zotic la stadion. “Și 7,70 de miliarde e o sumă nereliastă, nu o putem accepta”, s-a auzit dinspre Primărie. “Când le-am cerut 11 miliarde, li s-au părut multe. Au venit cu expertiza lor și au stabilit această sumă, de 7,70 de miliarde. Nici pe asta nu vor să o plătească. Este incredibil!”, a răsunat un ecou și dinspre Șotânga.

Chiar și cele aproape 8 miliarde, socotind aici și cheltuielile de judecată, reprezintă o sumă babană pe care Primăria o poate direcționa către clubul lui Zotic, care ar trăi liniștit un an și mai bine cu acești bani.

Costin MIHAI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial