Dum. sept. 8th, 2024

Bătaie între două femei şi un bărbat, în comuna Cojasca.

Cei 3 s-ar fi lovit reciproc, spun anchetatorii, iar ulterior au fost reţinuţi.

Reținuți pentru 24 de ore după ce s-ar fi agresat fizic

La data de 15 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un bărbat de 40 de ani și două femei de 20 și 39 de ani, din comuna Cojasca, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cei trei sunt cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în cursul zilei de 15 iulie a.c., pe fondul unui conflict, în timp ce s-ar fi aflat în localitatea Fântânele, bărbatul ar fi fost agresat fizic de cele două femei și, totodată, acesta le-ar fi agresat fizic pe acestea.

De asemenea, prin faptele lor, cei trei ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Astăzi, 16 iulie, persoanele respective vor fi prezentate magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

sursa: IPJ Dâmboviţa