joi. sept. 19th, 2024

FACULTATEA DE TEOLOGIE DIN TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ EXAMENE DE ADMITERE LA STUDII DE MASTER ȘI LICENȚĂ

Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a Universității „Valahia” din Târgoviște organizează sesiunea Examenului de Admitere, în următorul an universitar, pentru studii universitare de Master, după următorul calendar:

  • 8 iulie – 19 septembrie – înscrierea online (https://admitere.valahia.ro/)
  • 20 septembrie – susținerea probelor eliminatorii și/sau probelor de concurs și afișarea rezultatelor
  • 20-25 septembrie – încheierea contractelor pentru candidații declarați admiși

Pentru obținerea binecuvântării Chiriarhului, candidații se vor prezenta la sediul Arhiepiscopiei Târgoviștei (Municipiul Târgoviște, str. Mihai Bravu, nr. 11), cu cerere scrisă și copii ale documentelor dosarului de înscriere.

Calendarul complet al Examenului de Admitere, actele necesare pentru înscriere, detalii despre modul de desfășurare a probelor de concurs, despre criterii de admitere și despre criterii de departajare, se regăsesc afișate pe site-ul Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației, https://ftose.valahia.ro/, secțiunea ADMITERE/TEOLOGIE.

Precizăm că în data de 19 septembrie 2024, Facultatea de Teologie din Târgoviște organizează o nouă sesiune de admitere pentru studii universitare de Licență, pentru completarea locurilor nedistribuite după prima sesiune de admitere.

Înscrierea candidaților se face în perioada 3-18 septembrie, iar calendarul complet poate fi consultat la pagina web: https://ftose.valahia.ro/admitere-teologie-licenta/.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI