24 mai 2024

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Litere şi Comunicare SE MUTĂ ÎN CAMPUS!

uvalahiaCOMUNICAT DE PRESĂ

Din 9 mai 2016, alte două facultăţi ale Universităţii “Valahia” îşi vor desfăşura activitatea în campusul universitar: Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Litere şi Comunicare.

       Evenimentul va fi marcat la ora 10:00 de o ceremonie la care vor participa membrii comunităţii academice şi studenţi, oficialităţi locale, parlamentari, reprezentanţi guvernamentali, ai societăţii civile şi ai mediului de afaceri, colaboratori instituţionali.

Noile spaţii de învăţământ au fost amenajate şi dotate la cele mai înalte standarde de calitate, cuprinzând, pe o suprafata de peste 8000 de mp, 2 amfiteatre, 18 săli de curs, seminar şi alte activităţi didactice, 7 laboratoare, un depozit de carte şi o bibliotecă. Aici îşi vor derula activităţile aproximativ 1600 de studenţi şi 100 de cadre didactice şi personal auxiliar. Lucrările de construcţie au fost demarate în decembrie 1998 şi au fost finanţate din fonduri guvernamentale şi din bugetul propriu.

Astfel, din 9 mai 2016, centrul de greutate al activităţii didactice şi de cercetare se va situa în campusul universitar, aici funcţionând cinci din cele zece facultăţi ale universităţii şi Institutul de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidiscilplinară.

BIROUL IMAGINE ŞI RELAŢII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial