23 aprilie 2024
„Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”

„Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”

staicucatd“Ca parte a Campaniei de informare derulată în cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dâmboviţa” cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programului Operațional Sectorial Mediu a fost derulat astăzi, 21 martie 2014, un eveniment de informare.Vizita de studiu a fost efectuată la trei obiective aflate în proces de modernizare în cadrul proiectului.

La această activitate au participat Directorul General al CATD – Conf. Univ. Dr. Ing. Dorin Staicu şi Manager Proiect UIP Dr. Ing. Petre Miriţă, iar agenda evenimentului a cuprins vizitarea Staţiei de epurare Târgovişte Sud, a Staţiei de pompare Casa Albă și a frontului de captare Dragomireşti Nord. Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune pentru întrebări şi răspunsuri-formularea concluziilor- hotel Valahia, unde s-au distribuit materiale informative si de promovare.

Această acțiune a reprezentat un bun prilej de a cunoaşte mai bine care sunt beneficiile dar şi provocările pe care le implică pe termen mediu şi lung implementarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa” pentru locuitorii judeţului deserviţi de către Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

 

sursa- Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial