25 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! “M-a bătut, m-a violat, şi-a bătut joc de mine în toate felurile!” N-o să-ţi vină să crezi cine e MONSTRUL!

EXCLUSIVITATE! “M-a bătut, m-a violat, şi-a bătut joc de mine în toate felurile!” N-o să-ţi vină să crezi cine e MONSTRUL!

“Daca spui cuiva ca te-am violat, te omor si le iau viata si copilasilor tai!”

Este amenintarea de moarte pe care a primit-o o tanara de 18 ani, mama a doi copii mici, unul de doi ani si celalalt de zece luni, din partea unui individ ce a batjocorit-o.

Femeia plecase dupa sotul ei, la un helesteu, iar pe drum a dat peste violator, un tanar din sat.

Ce a urmat e greu de descris in cuvinte, dar biata de ea ii multumeste cerului ca a scapat cu viata si ca s-a intors intreaga la familie.

Iar monstrul nu ar fi la prima grozavie. In urma cu trei ani ar fi incercat sa profite de un copil…

“M-a batut, m-a violat, si-a batut joc de mine in toate felurile! A spus ca daca spun la cineva sau ii spun barbatului ori la politie o sa ma omoare si pe mine si copiii!”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro Florina Dinu.

Femeia voia sa ajunga la sotul ei, ce se afla la pescuit. N-a mai ajuns acolo. Dupa viol s-a intors acasa in stare de soc.

“Era batuta, umflata pe ochi, batuta si a zis-mamaie, m-a violat! Eu n-am cunoscut nici baiatul asta. Am zis, Doamne, unde sa ma duc ca sunt cu doi copii?! Era plansa, era batuta, vanata, zicea ca o doare mijlocul ca a batut-o de a omorat-o si a violat-o”, ne-a marturisit Alexandrina Bardancea, bunica victimei.

Rudele tinerei spun ca agresorul este extrem de periculos. In urma cu trei ani ar fi fost la un pas sa violeze si copilul unui vecin, dar din lipsa de probe a scapat la acea vreme.

“A mai avut o tentativa de viol cu un copil de 7, 8 ani, acum vreo 3 ani si nu e la prima abatere. Baiatul asta trebuie inchis!”, spune Dorel Ivan, unchiul victimei.

Agresorul a fost retinut de politisti si dus la audieri. Astazi il vor duce in fata procurorilor, iar de aici la judecatorie.

Pentru viol el risca ani grei dupa gratii, dar rudele fetei se tem ca ar putea scapa de puscarie daca se va constata ca sufera de afectiuni psihice. Va fi insa expertizat psihiatric, iar ulterior se va decide daca va mai ramane sau nu in libertate

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial