20 aprilie 2024
EXCLUSIV! VIDEO! Imaginile cu momentul în care cisterna izbeşte o maşină pe DN 71, iar apoi se răstoarnă!

EXCLUSIV! VIDEO! Imaginile cu momentul în care cisterna izbeşte o maşină pe DN 71, iar apoi se răstoarnă!

cisterna1O cisterna incarcata cu 30 de tone de motorina s-a rasturnat, luni dimineata, pe Drumul National 71, care leaga orasul Targoviste de Bucuresti.

O camera de supraveghere a surprins momentul in care soferul cisternei a izbit din spate o masina care franase, ca sa vireze la stanga. Se pare ca soferul cisternei nu a respectat distranta regulamentara in trafic si nu a mai avut timp sa incetineasca.

Zona a fost impanzita de pompieri si politisti, iar inspectorii de la mediu verifica daca motorina scursa din rezervorul cisternei nu a poluat solul.

Imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ale unui service din zona arata clar ca vinovat de accident a fost soferul cisternei. Neatent, nu a observat ca masina din fata lui a semnalizat si a franat ca sa vireze la stanga. Zadarnic a incercat apoi s-o evite.

cisternaGheorghe Pana, soferul cisternei: “S-a oprit, fiind mica se opreste in 2, 3 metri, va dati seama. Eu n-am vazut semnal, dansul a vrut sa intre aici.”

Celalalt sofer, in vasta de 76 de ani, avea masina nou-nouta. E fericit ca a scapat nevatamat din tamponarea violenta.

Ion Cojocaru, soferul autoturismului: “N-a fost atent, a zis ca nu m-a observat, ca era prea aproape de mine, prea in scurt.”

La fata locului au sosit mai multe echipaje de la pompieri si politie.

Marius Florea, plutonier major ISU Dambovita: “O cisterna rasturnata pe partea dreapta a carosabilului, incarcata cu 30 de tone motorina, scurgeri si din rezervor si din toate rezervoarele cisternei.”

Soferul cisternei va fi amendat cu 390 de lei si 4 puncte de penalizare. Ancheta a fost preluata si de cei de la Garda de mediu Dambovita care vor sa constate daca solul nu cumva a fost poluat de motorina scursa pe marginea drumului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial