29 martie 2024
EXCLUSIV! Un bărbat de 49 de ani, din Târgovişte, este acuzat că a profitat de o fată de 14 ani pe care o ţinea în gazdă!

EXCLUSIV! Un bărbat de 49 de ani, din Târgovişte, este acuzat că a profitat de o fată de 14 ani pe care o ţinea în gazdă!

Acuzatii grave de viol se indreapta asupra unui barbat de 49 de ani, din Targoviste! Barbatul a fost reclamat la politie ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o fata de numai 14 ani, fiica unei femei pe care o tine in gazda. Politistii si asistentii sociali au fost alertati de tatal adolescentei, care a aflat acum ca minora ar fi fost batjocorita de individul respectiv inca de asta vara. Cel acuzat se jura ca nu e nimic adevarat si ca totul este o razbunare a sotului gelos ca i-a plecat nevasta de acasa.

“Au mai repetat, au mai fost alte acte sexuale”

“Fata mea cea mare a facut o sesizare catre Protectia Copilului pentru ca a fost violata, a fost abuzata sexual. De cine? De proprietarul casei unde locuieste sotia mea. A profitat de ea, a dezbracat-o foarte usor, au mai repetat, au mai fost alte acte sexuale”, a declarat pentru mariusbuga.ro Sorin Olariu, tatal fetei.

“Am suferit destul atatia ani!”

Barbatul povesteste ca s-a certat in urma cu cateva luni cu sotia lui. Femeia a plecat de acasa impreuna cu cei trei copii ai lor, de 10, 11 si 14 ani si s-au refugiat la un barbat de 49 de ani din oras. “Am stat destul atatia ani, am suferit destul atatia ani. Batai, injuraturi, multe, multe. Din cauza geloziei, bautura”, povesteste Emilia Olariu, mama copilei.

Se razbuna sa-si recupereze sotia?

Proprietarul casei unde locuieste acum femeia declara ca este nevinovat de acuzatiile ce I se aduc si spune ca poate dovedi ca totul este o minciuna “Nici macar nu i-am atins copilul dansului. De unde aceasta acuzatie? Va spun de la ce acuzatie, sotia l-a parasit si traieste in concubinaj cu un chirias de-al meu. Se razbuna pe dvs? Da, ca sa-si recupereze sotia, declara Ioan Nicolae, proprietarul reclamat.

“Mi-e frica sa merg pe strada!”

Tatal fetei sustine insa ca a fost amenintat cu moartea de cel pe care l-a reclamat la politie si ca se teme pentru viata lui “In momentul de fata mi-e frica sa merg pe strada, merg dar nu stiu sigur daca ajung acasa”, sustine Sorin Olariu.

Dusa in centru de ocrotire

Dupa ce au declansat ancheta sociala in aceasta dimineata, cei de la Protectia copilului au decis s-o duca pe fata intr-un centru de ocrotire pentru copii abuzati “In cauza politistii au intocmit dosar penal pt savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie legala prin Parchet”, ne-a precizat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Daca va fi gasit vinovat, barbatul cercetat risca pana la 10 ani de inchisoare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial