19 martie 2024
EXCLUSIV! Scandal sexual într-o şcoală din Dâmboviţa! Un profesor de 60 de ani este acuzat că a pipăit o elevă de 13 ani! VIDEO!

EXCLUSIV! Scandal sexual într-o şcoală din Dâmboviţa! Un profesor de 60 de ani este acuzat că a pipăit o elevă de 13 ani! VIDEO!

Un nou scandal cu tenta sexuala a izbucnit intr-o scoala, de aceasta data in Dambovita. O eleva de clasa a VIII-a sustine ca profesorul de matematica a mangaiat-o in mod nefiresc la ora, chiar in fata clasei. Dascalul ii confirma povestea, dar sustine ca gestul lui nu a avut o conotatie sexuala.

Profesorul sustine ca a fost vorba de un alint parintesc. A recurs la acest gest, spune el, ca s-o linisteasca pe eleva care deranja ora. A scos-o in fata clasei, a invitat-o sa se aseze pe genunchii lui si a mangaiat-o. Scena a lasat toata clasa cu gura cascata.

Rusinata, fata s-a dus glont acasa, iar bunica ei a facut reclamatie la politie si la conducerea scolii, dupa ce i s-a relatat toata scena. Colegii profesorului sunt de parere ca omul nu a facut acest gest rau intentionat. Ei stiu ca in aceasta perioada trece prin momente dificile, tocmai din acest motiv este consiliat de un psiholog.

“Am socotit ca am aceasta putere spirituala sa o linistesc. Sa vina in universul meu in liniste, in credinta, in iubire, ce puteam sa-i cer altceva”, s-a aparat Vasile Stoica, profesorul acuzat.

Interpretarea scenei in acest fel este usor exagerata, spune profesorul.

“S-a asezat, am prins-o cu mana stanga peste umeri, mana a cuprins si parul. Brusc, fata a avut o lumina in privire, semn ca a obtinut linistea in suflet si i-am spus sa plece”, a adaugat profesorul.

Colegii barbatului au catalogat gestul drept unul de consolare. Acestia spun ca “profesorul si-a pierdut si un copil acum vreo 4- 5 ani si ca, probabil, este foarte incarcat de mai multe necazuri”.

Profesorul si-a luat acum concendiu medical si deja i s-a cerut sa renunte la pozitia de diriginte pentru o clasa pe care o are in grija. De latura penala a gestului sau se ocupa politstii, care au deschis un dosar de cercetare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial