19 aprilie 2024
EXCLUSIV! Şou de zile mari la Priseaca! “Vă dau FOC, vă OMOR!”

EXCLUSIV! Şou de zile mari la Priseaca! “Vă dau FOC, vă OMOR!”

Scandal cu tipete si imbranceli in cartierul Priseasca de langa Targoviste! Un executor judecatoresc a venit insotit de politisti sa puna in posesia unei familii un teren pentru care s-au judecat de sase ani cu fostii proprietari.

Numai ca acestia nu s-au lasat cu una cu doua si convinsi ca au fost inselati cu vanzarea celor 581 de metri patrati au facut un taraboi monstru, au amenintat cu moartea si au fost la un pas sa dea foc constructiei ridicata de noii proprietari.

“Vreau sa dau foc! Nu pune mana pe mine! Luati mana de pe mine! In proprietatea mea fac ce vreau! Luati mana de pe mine! Lasa, ca nu plecati…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Cornelia Ilie, fosta proprietara a terenului.

“Va rog sa luati masuri pentru imobilizarea dumneaei! Va place dl executor ce-ati facut, sa demolati gardurile la lume?”, se certa femeia cu executorul judecatoresc.

“Pai sa veniti incoace ca va omor aici! Acum asta va mai ramane! La un an de zile de cand ma chinuiti si v-ati batut joc de mine, va omor aici, sa aveti curajul unul sa intrati in curtea mea aici!”, striga Cornelia Ilie.

“Avem o hotarare judecatoreasca de pus in executare. Va rog sa-mi dati si mie una d-asta! Stati, nu puneti mana pe dosar! Va rog mult de tot s-o luati de aici! Va rog sa-i dati amenda pentru comportamentul pe care-l are!”, spunea Adrian Diaconescu, executorul judecatoresc.

Femeia de 57 de ani spune ca a ajuns la disperare dupa ce familia careia i-a vandut o bucata de teren ar vrea sa-i puna mana pe tot pamantul, ba chiar s-o evacueze de pe proprietatea ei.

Tot scandalul a pornit in anul 2006. Femeia povesteste a facut un atencontract cu o familie din Targoviste pentru 581 de metri din suprafata sa de 1100 de metri patrati.

Ar fi primit initial 3000 de euro, urmand ca restul de 3000 sa-i primeasca ulterior. Cum n-ar mai fi primit niciun leu, n-a semnat niciun contract de vanzare-cumparare.

Au ajuns la judecata si merg in instanta si in ziua de azi. Proprietarul actual a obtinut insa o hotarare definitiva si irevocabila prin care terenul cumparat ii apartine in totalitate.

“Ce pot sa fac, am investit bani, nu trebuie sa recuperez, sa fac gardul, sa continui?! Am incercat sa termin casa de anul trecut, dar n-am putut”, se plange actualul proprietar al terenului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial