25 aprilie 2024
EXCLUSIV! O familie din Morteni acuză că a mâncat bătaie soră cu moartea de la doi poliţişti! Oamenii legii spun că ei au căzut victime!

EXCLUSIV! O familie din Morteni acuză că a mâncat bătaie soră cu moartea de la doi poliţişti! Oamenii legii spun că ei au căzut victime!

Acuzatii grave se indreapta asupra a doi politisti din Morteni! O femeie de 41 de ani, fratele ei si mama acestora ii acuza pe oamenii legii ca i-au batut si i-au amenintat cu pistolul. Femeia este internata la Spitalul Judetean din Targoviste cu o mana rupta, iar fratele ei e si el plin de vanatai. La randul lor, politistii se apara si spun ca n-au facut altceva decat sa aplaneze un conflict. Au actionat in forta pentru ca toate cele trei persoane sarisera la bataie cu furcile. Tot scandalul a pornit de la o bucata de pamant pentru care doua familii se judeca de un an. La ultima cearta, una dintre parti a sunat la 112. La fata locului a sosit un echipaj format din doi politisti. Victimele spun ca unul dintre ei este ruda cu familia cu care se judeca. Tocmai de aceea, partinitori, oamenii legii ar fi abuzat de functie si i-ar fi batut mar pe adversari. Dar oamenii legii se apara si sustin ca victimele sunt de vina: au iesit cu furcile, i-au bruscat si au lovit chiar si masina de politie. In acest moment sunt in lucru doua dosare penale: pe de-o parte politstii sunt cercetati pentru abuz, iar cele trei victime pentru ultraj.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial