19 aprilie 2024
EXCLUSIV! Mărturii CUTREMURĂTOARE! O măicuţă din Dâmboviţa acuză că a fost BĂTUTĂ CRUNT DE MAICA STAREŢĂ! VIDEO

EXCLUSIV! Mărturii CUTREMURĂTOARE! O măicuţă din Dâmboviţa acuză că a fost BĂTUTĂ CRUNT DE MAICA STAREŢĂ! VIDEO

Intunecate pot fi uneori cararile credintei si pline de penitente.

O maicuta de 34 de ani o acuza pe stareta unei manastiri din Dambovita ca o bate fara mila si o jigneste in fel si chip, fara niciun motiv.

Timorata si gata sa treaca, in numele iertarii crestine, peste orice pedeapsa dura, calugarita nu vrea sa se planga si la politie. Odata ce a facut legamant de supunere si ascultare, cand a intrat in monahism, o sa indure totul mai departe, spune ea. Pana acum, anchetele facute de arhiepiscopia de la Targoviste nu au dus la niciun rezultat.

Sfioasa, Maica Angelica isi varsa amarul si recunoaste ca maica stareta o terorizeaza. Dar ea se teme sa nu fie acuzata de razvratire daca se plange mai departe si sa fie azvarlita din manastire, pentru ca nu ar avea unde sa se duca. Curios este ca, din zecile de maicute care erau aici in anii trecuti, acum mai sunt doar cinci. Si toate tac malc.

Maica stareta nu s-a aratat la faza cand am cautat-o, dar a avut un mesaj.

Credinciosii din Nucet, care vin cu evlavie aici pentru un vestit izvor al tamaduirii, spun ca de mult se vorbeste despre violentele ascunse din chilii.

Mai marii Arhiepiscopiei Targovistei spun ca au vorbit cu aceste calugarite, dar niciuna n-a scos o vorba

Dupa ce a vazut marturisirile maicutei, oficialul de la Arhiepiscopie a dat inapoi, dar nu se stie daca plansul femeii il va face sa cerceteze cazul cu grija, mai departe.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial