joi. oct. 24th, 2024

Moarte cu multe necunoscute, in Pucioasa! In anexa unui bar, a fost gasit aseara trupul neinsufletit al unui barbat de 38 de ani.

Un angajat al localului a facut sinistra descoperire si a anuntat imediat politia, care incearca acum sa stabileasca ce s-a intamplat.

Rudele omului spun ca acesta nu era bolnav. Dar se gandesc ca e posibil sa se fi stins de inima rea.

Barbatul era casatorit si avea un copil. De 2 ani insa, nu mai locuia cu familia si intre timp a ramas si fara loc de munca. Aseara a adormit pe trotuarul din fata unui bar. Un angajat l-a observat si i-a permis sa se intinda pe canapeaua din spatele localului.

“L-am bagat acolo sa doarma si m-am dus sa verific ce face, daca si-a revenit. Si l-am gasit tapan…”, ne-a declarat Florin, martor.

Barbatul a anuntat imediat politia.

Oamenii legii strang probe si vor sa se asigure ca moartea barbatului nu lasa nici un semn de intrebare in urma. Iau in calcul toate ipotezele – de la sinucidere, la cineva sa-i fi facut rau. Nu exclud insa nici ipoteza ca omul sa fi murit si de inima rea.

“- Mi se pare dubios.

– Nu stiati sa sufere de ceva?

– Nu, pai daca mi-e cumnat, eu am vorbit cu el, am stat….

– Nu lua pastile, nimic?

– Nu, nu, nu.”, ne-a povestit cumnatul victimei.

“Era un baiat linistit, d-ne. Poate de suparare, cu sotia, s-a despartit, nu stii ce e pe sufletul omului.”

Politistii continua cercetarile pentru a se stabili cauzele si imprejurarile decesului barbatului, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Cadavrul barbatului a fost dus la Serviciul de medicina legala din Targoviste pentru necropsie.